Home > Vereniging

 

Algemeen

Ons Clubterrein ligt in het recreatiegebied "Noord AA". Vanaf hier kun je via de Meerpolder en Stompwijk naar de Vlietlanden varen of zelfs verder door naar Leiden, Katwijk of de Kagerplassen. Het is ook mogelijk om de Zoetermeerse Plas over te steken en richting Noordhove, Ayers Rock of naar de Dobbeplas te gaan.

Op ons groenrijke terrein staan het clubgebouw en drie botenloodsen. Wij hebben voldoende verenigingsboten beschikbaar voor leden die nog niet over een eigen boot beschikken. Uiteraard met peddels, spatzeilen en zwemvesten.

Als je lid bent, krijg je na betaling van de borg en een introductieperiode een eigen sleutel voor toegang tot het terrein zodat je kunt varen zo vaak je wilt en wanneer dit voor jou het beste uitkomt.

Zomertijd: woensdagavond clubavond

Vaar je graag samen met anderen, dan is er in de zomertijd op elke woensdag clubavond. We varen dan meestal een rondje om de Meerpolder of naar de Vlietlanden. We vertrekken om 19:00 uur en zijn rond 21:00 uur weer terug. De bar blijft tot 22:00 uur open voor iedereen die nog wat na wil kletsen onder het genot van een drankje.

Wintertijd: 1e zondag van de maand clubmiddag

In de wintertijd is er elke 1e zondag van de maand een clubmiddag. Er komen dan diverse thema’s aan de orde zoals het opstellen van de toer- en activiteitenkalender voor het nieuwe verenigingsjaar en lezingen over onderwerpen als kanovaartechnieken, veiligheid op het water, branding-kajakken et cetera. De clubmiddagen zijn van 13:00 tot 16:00 uur in het clubhuis.*