Home > Lid Worden

Wil je zelf een keer varen?

Dan ben je van harte welkom voor een vrijblijvende kennismaking met deze veelzijdige sport en maak een proefvaart bij onze gezellige club. Gedurende de zomertijd is het elke 1e woensdag van de maand mogelijk om onder begeleiding een keer mee te varen. Dit verplicht je nog nergens toe.

Het enige wat je nodig hebt is gemakkelijk zittende kleding, schoenen (bij voorkeur zonder veters) en een setje reservekleding. Wij adviseren ook een flesje water, petje of zonnebril mee te nemen. Je kunt gebruik maken van een kano, peddel en zwemvest van de vereniging. We hebben 1-persoons kano's, een Canadese kano en een tweepersoons kano.

Als de woensdag je niet uitkomt, geef dan even een seintje wanneer je langs wilt komen. In overleg zorgen wij er dan voor dat een van onze leden je kan begeleiden. Je kunt hiervoor het contactformulier gebruiken.

Kano kennismakingscursus (KKC)

In de maand juni organiseren we de Kano Kennismakingscursus voor beginners.
Onder leiding van een instructeur leer je gedurende 3 woensdagavonden de basisbeginselen van het kanovaren.

Klik hier voor het aanmeldformulier

Klik hier voor een minicursus kanotechnieken.

Kosten van het lidmaatschap, het stallingsgeld en andere zaken

De kosten van het lidmaatschap, het stallingsgeld en andere zaken zijn:

Lid €85,20
Gezinslid €53,40
Aspirant-lid (tot 14 jaar) €37,80
Begunstiger €20,-
Gebruik verenigingsboten €40,80
Stalling één-persoonskano €40,80
Stalling Canadese kano €63,00
Kano kennismakingscursus (vanaf 14 jaar) €30,-
Kano kennismakingscursus (tot 14 jaar) €15,-
Proefabonnement (3 maanden) €30,-
Inschrijfgeld (eenmalig) €5,-
Sleutelborg (eenmalig) €23,-

Aanmeldformulier

Meteen lid worden? Klik hier voor het aanmeldformulier.

Lidmaatschap beëindigen:

In de statuten van de vereniging is vastgelegd wat de procedure en consequenties zijn wanneer een lid wil opzeggen. Die statuten zijn te vinden op de leden pagina.

Opzeggen kan alleen per kalenderjaar. Het moet uiterlijk 4 weken voor het aflopen van het verenigingsjaar (dus uiterlijk 3 december van het jaar) schriftelijk zijn ingediend.

Bij tussentijdse opzegging van het lidmaatschap vindt geen terugbetaling plaats van de contributie. Die is immers over het gehele jaar verschuldigd.

Een lid heeft daarnaast de mogelijkheid om onmiddellijk op te zeggen zonder de daarbij een opzegtermijn in acht te nemen. Echter ook dan geldt dat de over dat jaar verschuldigde contributie niet wordt teruggestort.